Благодійна ярмарка

2023-02-20

/Files/images/FB_IMG_1677747175565.jpgУ цей складний для нас усіх час дуже важливо підтримувати наших хоробрих воїнів, які захищають Україну від російських окупантів, адже завдяки їм ми маємо мирне небо над головою.
20 лютого 2023 року в Панфильській філії відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Таку потрібну ініціативу старости Панфильського старостинського округу Расіни Шкльоди та завідувача Панфильського сільського клубу Наталії Усенко з радістю підтримали завідувачі філій Панфильської НВК Гопкало Григорій і Засупоївської НВК Самофал Антоніна ,учні,батьки та колектив філій ,які, зорганізувавшись в єдину команду, напекли смачної випічки, тістечок, кексів, виготовили різноманітні сувеніри з українською символікою.
На ярмарку панувала неймовірна атмосфера добра і позитиву. Різноманітні смаколики та витвори з задоволенням купували учні,батьки та вчителі.
Щира подяка всім учасникам за організацію та проведення цього благодійного заходу, за вкладені душу і старанність у приготуванні різноманітної випічки, виготовленні сувенірів та всякого різноманіття, та за кожну гривню, яку ви вклали у важливу справу. Зібрані кошти у сумі 7377 грн. були передані волонтеру Овсієнку Віталію Миколайовичу. Гроші будуть направлені нашим героям-землякам, які мужньо захищають Україну від ворога та наближають таку довгоочікувану Перемогу.
Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi